Voor reserveringen bel: 0638126708


Bamboe massage

Bij de Bamboe massage wordt en met bamboe staven op de huid gedrukt om op deze manier de zenuwuiteinden in de huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. Daardoor komt de bloedsomloop beter op gang en dat zorgt er weer voor dat de cellen meer zuurstof krijgen en zich beter kunnen ontwikkelen of herstellen. 

De bamboe staven, welke in vele vormen en maten gebruikt worden, zijn een verlenging van het lichaam van de masseuse en wordt gebruikt in combinatie met andere technieken om zo het lichaam vitaal te maken. De bamboe staven kunnen dieper in het lijf werken waardoor de massage effectiever zal worden. De spieren zullen door de behandeling opwarmen waardoor de bloedsomloop ook goed op gang komt. Ook wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën om het contact tussen bamboe en lichaam aangenamer te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *