Voor reserveringen bel: 0638126708


Bindweefsel en deep tissue massage

Bindweefselmassage en deep tissue massage zijn beide krachtige massages. De ene massage wordt toegepast op de bindweefsellaag en bij de andere worden de spieren juist stevig aangepakt. De massages kunnen pijnlijk zijn, maar uiteindelijk worden de weefsels soepeler.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsel laag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Deze massage is er op gericht de huid te herstellen. Het helpt dan ook goed tegen cellulite en striae. Het is een massage waarbij met stevige grepen de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. 

Deze massage kan helpen tegen huidveroudering, rimpels, cellulite, rokershuid, acne, littekens en meer huidaandoeningen. Voor de massage wordt je huid gereinigd. Na de massage voelt de huid rozig en warm. Dat komt doordat de doorbloeding is gestimuleerd. Het kan zijn de de eerste behandelingen als onprettig ervaren worden, maar als u vaker deze massage doet, dan zult u merken dat het steeds fijner wordt.

Deep tissue massage

Deep tissue massage is een massage waarbij met langzame, diepe maar ook stevige massagetechnieken de spieren gestimuleerd worden. Dat zorgt voor de nodige ontspanning en alle spanning vloeit weg uit uw lichaam. De massage is zeer geschikt voor mensen die veel stress en spanning ondervinden. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen. Als je een kwalitatief goede massage hebt gehad, voel je je na twee dagen een stuk beter. De kracht van deze massage zit hem erin dat de doorbloeding van de spieren weer in balans komt, waardoor de nodige afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden en de spieren weer voldoende zuurstof krijgen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *