Voor reserveringen bel: 0638126708


Hoofd massage

Het masseren van het hoofd heeft een bijzonder positieve werking op uw lichaam en is heerlijk ontspannend voor de geest. Het stimuleert ook de doorbloeding, waardoor het lymfatisch stelsel sneller de afvalstoffen zal afvoeren. Het brengt ook een heerlijke rust in uw hoofd.

De masseuse gebruikt speciale ayurvedische technieken, waarbij er afwisselend stevige druk en zachte strijk bewegingen op het hoofd, schouders en nek gemaakt worden. In deze gebieden bevinden zich de belangrijkste energiecentra van het lichaam. Goede zorg hiervoor is dus van essentieel belang voor uw welzijn. Tijdens de massage worden warme oliën gebruikt in combinatie met essentiële oliën zoals lavendel.

Deze massage heeft positieve effecten op de hersenen en zenuwstelsel, ontspanning voor het hoofd, verbetering van de concentratie en het bevorderd uw uitstraling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *