Voor reserveringen bel: 0638126708


Zwangerschaps massage

Zwangerschapsmassage is er voor vrouwen die 12 weken tot 38 weken zwanger zijn. Tijdens de eerste 12 weken dien je alle rust te nemen, zodat de foetus zich goed kan nestelen in jouw baarmoeder. Tijdens deze eerste periode is een massage dan ook niet mogelijk. Na de 38ste week kunnen wij jou ook niet masseren, omdat jouw lichaam alle energie nodig heeft om zich klaar te maken voor de bevalling.

Een zwangerschap is zwaar voor jouw lichaam. Door een speciale zwangerschaps massage ga je jouw zwangerschap nog bewuster ervaren en kun je je makkelijker ontspannen. Ook komt jouw lijf en geest meer tot rust wat een positief effect heeft op jouw lichaam en zeker ook de bevalling. Een zwangerschaps massage verbeterd de bloeddoorstroming in jouw lichaam, waardoor jouw kindje beter zal worden voorzien van voedingsstoffen. Ook zal het jouw verlichting geven bij eventuele vocht ophopingen en in de rest van jouw lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *