Voor reserveringen bel: 0638126708


Nek-schouder massage

Als u vaak achter een bureau zit of regelmatig achter het stuur, dan kent u het wel: stijve en pijnlijke nek en schouders. Deze massage is er helemaal op gericht om uw nek en schouders weer helemaal te laten ontspannen. De spieren zitten vaak vast als gevolg van stress en een verkeerde houding. Het is erg belangrijk voor het lichaam dat deze spieren regelmatig kunnen ontspannen en normaliseren, dit voorkomt escalatie van de klachten.

 

Vaak zitten er ook zogenaamde spierkopen in de schouders, deze zorgen voor extra spanning in de nek en als gevolg vaak hoofdpijn en stress. Deze massage zorgt ervoor dat de nek en schouders weer heerlijk kunnen ontspannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *