Voor reserveringen bel: 0638126708


Voet massage

Bij de Thaise voetmassage wordt de voet eerst gemasseerd om de voet op te warmen en te zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. Daarna worden drukpunten op de voet gestimuleerd met een massagestokje. In de voet zijn alle organen van een menselijk lichaam terug te vinden in de vorm van meridianen. Door druk uit te oefenen met een massagestokje op bepaalde punten op de voeten worden de bijbehorende organen gestimuleerd. Dit helpt om eventuele blokkades in het lichaam te verminderen of op te heffen. De voetmassage is erop gericht om het lichaam tot rust te brengen en de delen van het lichaam die uit balans zijn weer in balans te brengen door te zorgen voor een betere energie balans en bloeddoorstroming.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *