Voor reserveringen bel: 0638126708


Kaars massage

De kaars massage is puur op ontspanning gericht. De kaars is gemaakt van natuurlijke etherische oliën met parafine. De kaars veranderd na het aansteken in een heerlijk warme en heerlijk geurende massage olie. De geur die vrij komt zorgt voor een heerlijke ontspanning en dat u zich weer helemaal in balans voelt.

De rug, schouders en nek worden gemasseerd met een soort kaarsvet. Dit zorgt voor een olie achtige substantie op de huid waarmee u heerlijk gemasseerd wordt. Het kaarsvet bestaat uit natuurlijke vetten, als kokosnoten- en sojaolie, die worden gesmolten door het branden van de kaars.

De behandelijk zorgt voor een heerlijke ontspanning en is verzachtend en hydraterend voor de huid. Bovendien heeft het een ontgiftende en herstellende werking.

Het kaarsvet zal door de speciale samenstelling niet heet voelen, maar heerlijk warm en daarmee is de kaars massage een pure verwennerij voor lichaam en geest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *