Voor reserveringen bel: 0638126708


Tok Sen massage

Tok Sen massage is een van onze specialiteiten. Deze unieke vorm van massage vindt zijn oorsprong in het noorden van Thailand, in Chiang Mai. De technieken worden al duizenden jaren lang mondeling doorgegeven.

Tok betekend kloppen en Sen betekend energiebaan. Dat kunt u terug zien in de technieken die wij gebruiken. Met behulp van een twee houten stuks gereedschap die doen denken aan een hamer en beitel masseren wij uw energiebanen waarmee wij dan de energie doorstroming in uw lichaam verbeteren. deze techniek klinkt wellicht wat heftig, maar realiteit is dat dit een heerlijk ontspannende vorm van massage is.

De massage begint met het opwarmen van het lichaam gevolgd door de stimuleren van uw zenuw en energie banen in uw lichaam waardoor u zich weer helemaal ontspannen zult voelen.

In principe is de Tek Sen massage een zelfstandige massage, maar het kan uiteraard gecombineerd worden met een van onze vele andere vormen van Thaise massages.

 

1 Review

  1. Nancy Flemming schreef:

    Ik ben vandaag voor t eerst bij Chanjee geweest. Het ontvangst was warm. Het was alsof zij mijn“noodzaak” voelde. Het was direct duidelijk dat deze dame haar vak verstaat . Niet alleen de Tok Sen maar ook de andere technieken en massages hebben ervoor gezorgd mijn lichaam vrijwel direct prettiger aanvoelde. We hebben nog 5 andere data’s gepland om mijn lichaam én geest weer een beetje op orde te krijgen. Ja..ik heb vertrouwen dat na een lange zoektocht Chanjee dat kan. Wat een bijzondere ervaring ! Dank!! Ik ben er volgende week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *