Voor reserveringen bel: 0638126708


Guasha massage

Bij de Guasha massage wordt er een speciale olie op de huid aangebracht. De olie bestaat uit vele soorten Chinese kruiden. Elke kruid heeft zijn eigen werking, zoals bijvoorbeeld ontspanning of ontgiften van het lichaam. Anderzijds dient de olie ter bescherming van de huid tijdens de massage.

Op de plaatsen waar de olie is aangebracht wordt met een speciale schraper die gemaakt is van bijvoorbeeld Jade of hoorn geschraapt. Op deze manier worden blokkades van afvalstoffen aangepakt en ook zichtbaar. De huid zal op de plekken waar zich de blokkades van afvalstoffen bevinden rood kleuren door een soort bloeduitstortingen (ook wel Sha genoemd) in de huid. De kleur van deze plekken variëren van diep rood tot paars. Aan de kleur kan worden afgelezen of het een recente of een chronische stagnering van afvalstoffen is. Normaal gesproken verdwijnen de rode plekken binenn 3 tot 7 dagen.

Door regelmatig een Guasha behandeling te ondergaan zullen de rode plekken steeds minder voorkomen, wat betekend dat uw lichaam zich aan het ontgiften is. Zoals bij ontgiftings behandelingen altijd belangrijk is, is dat u na de behandeling veel water drinkt om uw lijf te helpen met het afvoeren van de afvastoffen.

De Guasha massage helpt bij meer dan 400 klachten en ziektes. Het kan zowel preventief gedaan worden, als een behandeling om de klachten te verminderen dan wel te verhelpen. Denk aan o.a. pijnverlichting, nek- en schouderklachten, RSI, astma, chronische vermoeidheid en burn-out klachten.

Doordat de massage zorgt voor een algeheel betere doorstroming en afvoer van afvalstoffen zult u zich weer vitaler voelen. Het bloed stroomt beter door uw lichaam en ook het zenuwstelsel zal beter functioneren doordat de blokkades verdwenen zijn. Mede daarom is het effect niet alleen lichamelijk maar zult u zich ook mentaal veel beter voelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *