Voor reserveringen bel: 0638126708


Facelift massage

Onze Facelift massage is een speciale massage die op een natuurlijke wijze het verouderingsproces tegen gaat en de rimpels weer glad strijken. Op een natuurlijke wijze weer een jong gezicht hebben zonder alle medische ingrepen met alle risico’s die daar aan vast hangen. 

Om uw gezicht weer te laten stralen behandelen wij niet alleen uw gezichtsspieren maar heeft de massage ook een positief effect op het bindweefsel en het lymfestelsel. De massage zorgt ook voor een heerlijke ontspanning in uw hoofd, nek en geest en kunt u de zorgen van de dag heerlijk achter u laten. Stress, hoofdpijn, spanning in uw lijf worden aanzienlijk minder na deze behandeling.

De vele voordelen van deze massage op een rij:

  • Rimpels, lijntjes en andere oneffenheden verdwijnen.
  • Minder spanning in uw hoofd, nek en schouders.
  • Ontspanning en een jeugdige look.
  • Stimuleren van alle energie systemen in uw lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *